Unga vuxna

För unga vuxna

Seglarskolan erbjuder under somrarna kurser för unga vuxna i åldrarna 18-35. Oavsett om du är en van seglare eller bara nyfiken på livet till sjöss är detta den optimala semesteraktiviteten. Här krävs ingen tidigare seglingserfarenhet och du ges möjlighet till att utvecklas mycket, på flera plan. 

Seglatserna sträcker sig bland annat över Nordsjön, Kattegatt och Östersjön. Genom det täta samarbetet ombord blir besättningen snabbt ett sammansvetsat gäng. Under kvällar i hamn sker aktiviteter tillsammans med alla ombord, kanske grillar vi på en klippa eller utmanar varandra i femkamp. 

Vi tror på att alla ska kunna delta i vår verksamhet och ge alla chansen att ta del av den fantastiska upplevelse vi alltid får ute på havet, oavsett ålder.

Antagningsförfarande

Deltagarplatserna börjar fördelas 2021-12-06 men det går självklart att anmäla sig även efter detta datum.
Inom några veckor efter detta får du besked om antagning eller om du står på reservplats.

I kurspriset ingår helpension

Sommarkurser för unga vuxna i åldrarna 18-30. Oavsett om du är en van seglare eller bara nyfiken på livet till sjöss är detta den optimala semesteraktiviteten. 

Unga vuxna S4A

Nio dagars aktiv semester för dig mellan 18-30 år! Seglingen bjuder på öppet hav, ensliga öar och pittoreska fiskesamhällen. Avslutning sker i centrala Köpenhamn. Ombord deltar du i allt arbete; navigation, segelsättning, vaktgång och matlagning. På dagarna seglar vi och på kvällarna utforskar vi tillsammans nya platser. Ingen förkunskap krävs. Vi lär dig! Allt under ledning av vårt duktiga och kompetenta befäl. Kursen är lagd över två helger så enbart fem semesterdagar behövs. Vi ses ombord!

Unga vuxna H1C

Helgsegling för ”äldre unga vuxna” (25-35 år) där vindarna bestämmer programmet. Antingen seglar vi längs våra vackra skärgårdssamhällen eller så lämnar vi kusten och siktar mot vårt grannland Danmark. Oavsett lovar vi gemenskap och en helg ni sent kommer glömma.