Unga vuxna

För unga vuxna

Seglarskolan erbjuder under somrarna kurser för unga vuxna i åldrarna 18-35. Oavsett om du är en van seglare eller bara nyfiken på livet till sjöss är detta den optimala semesteraktiviteten. Här krävs ingen tidigare seglingserfarenhet och du ges möjlighet till att utvecklas mycket, på flera plan. 

Seglatserna sträcker sig bland annat över Nordsjön, Kattegatt och Östersjön. Genom det täta samarbetet ombord blir besättningen snabbt ett sammansvetsat gäng. Under kvällar i hamn sker aktiviteter tillsammans med alla ombord, kanske grillar vi på en klippa eller utmanar varandra i femkamp. 

Vi tror på att alla ska kunna delta i vår verksamhet och ge alla chansen att ta del av den fantastiska upplevelse vi alltid får ute på havet, oavsett ålder.

Antagningsförfarande

Deltagarplatserna börjar fördelas 2021-12-06 men det går självklart att anmäla sig även efter detta datum.
Inom några veckor efter detta får du besked om antagning eller om du står på reservplats.

I kurspriset ingår helpension

Unga vuxna S4A

Segling för dig mellan 18 och 30 år. Ta chansen att segla ett traditionellt segelfartyg mellan två huvudstäder. Hamnar i ett flertal länder ligger inom räckhåll. En eller flera längre etapper till havs, med traditionell vaktgång över dygnet väntas under denna kurs. Segling passar dig oavsett om du är nybörjare eller är erfaren entusiast. Om du gillar en aktiv livsstil är detta en chans för nya upplevelser, utmaningar och vänner.

Unga vuxna V1C

Helgsegling för ”äldre unga vuxna”, 25-35 år, där vindarna bestämmer programmet. Antingen seglar vi längs våra vackra skärgårdssamhällen eller så lämnar vi kusten och siktar mot vårt grannland Danmark. Oavsett lovar vi gemenskap och en helg ni sent kommer glömma.