Unga vuxna

För unga vuxna

Seglarskolan erbjuder under somrarna kurser för unga vuxna i åldrarna 18-35. Oavsett om du är en van seglare eller bara nyfiken på livet till sjöss är detta den optimala semesteraktiviteten. Här krävs ingen tidigare seglingserfarenhet och du ges möjlighet till att utvecklas mycket, på flera plan. 

Seglatserna sträcker sig bland annat över Nordsjön, Kattegatt och Östersjön. Genom det täta samarbetet ombord blir besättningen snabbt ett sammansvetsat gäng. Under kvällar i hamn sker aktiviteter tillsammans med alla ombord, kanske grillar vi på en klippa eller utmanar varandra i femkamp. 

Vi tror på att alla ska kunna delta i vår verksamhet och ge alla chansen att ta del av den fantastiska upplevelse vi alltid får ute på havet, oavsett ålder.

Antagningsförfarande

Deltagarplatserna börjar fördelas 2023-12-04 men det går självklart att anmäla sig även efter detta datum.
Inom några veckor efter detta får du besked om antagning eller om du står på reservplats.

I kurspriset ingår helpension

Unga vuxna S3A

Segling för dig mellan 18 och 30 år på den svenska syd- och östkusten. Bornholm eller Gotland finns inom räckhåll om vädret är det rätta.

Unga vuxna H2C

Helgsegling för dig mellan 25 och 35 år där vindarna bestämmer programmet. Antingen seglar vi längs våra vackra skärgårdssamhällen eller så lämnar vi kusten och siktar mot vårt grannland Danmark. Oavsett lovar vi gemenskap och en helg ni sent kommer glömma.